Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
Hát az én orijaim nem hemzsegnek rúnában...
Egy olyan csoportban ahol valaki-valakik drágán tartják a rúnát és vannak kis méretü, esetleg kezdő orik, ott problma lehet. Szerintem ez csak ez felesleges újabb nyűg, gyakorlatilag ellehetetlenedik a varázslás olyan orikban amik jelenleg csak kb szinten tartják a runamenyiséget. Arra meg nem lehet alapozni hogy lopásból tartsa fent valaki a varázsláskapacitását.
|
Az nem probléma gondolom ha a nyersit nyomják fel 5-10k ra. Az nem gond, az nem rossz a kezdőknek? A kezdőkkel meg könyörgöm ne példálozzunk már, na nehogymár az legyen h aki 7 éve játszik meg aki 1 hete aközött ne legyen különbség. Aki kezdő majd megtanul játszani ha nem tanul akk szivatják. Na mert így gondolom nem szivatják őket folyamatos lopással, földelésekkel, mészárokkal a morál miatt vagy éppen fosztással. Ehhez képest semmi nem lenne ez a módosítás. Ellehetetlenítené? Ezt mire alapozod? Nekem még egyszer nem volt rúnagondom, pedig jópárszor voltam már hadis 7-8% templommal. Az is igaz h nem pakoltam magamra feleslegesen mindenféle varit.