Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 02-04-2007, 18:10
Lali Lali is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

valóban nem azt mondtam, hogy csak azért nem üti egymást a két klán, mert félünk attól, hogy a többieknek rossz lesz. ez nekünk is jó így, de ha ütnénk, akkor fenntartom a véleményemet , hogy mik lennének a következmények.
everlastingnak meg csak annyit, hogy tán a teljes szövegemet olvasni kellett volna mielőtt minősíti.
még1x: ha az angol a-ban lenne 600 ori, mint a magyar a-ban, akkor nem siránkozna itt senki. ott sem lehet az első helyre eljutni, még az első tucatba se nagyon, topklánról nem is szólva ugye. az a helyzet sem jó, sokat volt róla szó máshol, de ott max az a problémája mindenkinek, hogy miért nem lehet az elejéhez közeledni, beverni stb, nem pedig a fordulás , mint itt.
tehát a probléma 1 kivétellel pontosan ugyanaz, mint a magyaron. a kivétel a kicsi létszám, de bocs hogy nem érzem magamat emiatt rosszul, mert én ott vagyok, pontosan egyel növelem a létszámot, mint mindenki, aki ott van, ellentétben azokkal , akik nem lépnek fel. egyébként növelem máshol is a létszámot, alacsonyabb csopikban.
monro megoldása is lehet egy út, de szerintem is atinak kellene valamit tennie.
és ha félreérthető lett volna , amit írtam elsőre ( szerintem nem volt az ), megismétlem: szerintem is tarthatatlan a helyzet, pedig a topklánban vagyok.
DE: nem fogok lefordulni, amig nem akarok lefordulni. természetesen ha szabálymódosítás miatt valamit tennem kell majd, megteszem, de addig játszom a jelenlegi szabályok szerint.

más: egy érdekes dolog, ne vegyétek panaszkodásnak, mivel nincs rá ( még ) okom és nem is annak szánom. de ha a b-ben topban lévő oriknak az a baja, hogy nem tudnak fellépni, mert az a-ból nem tudnak fordulni, akkor tán meg kellene fontolniuk, hogy küldjenek-e ezer körre lefelé sok x lovast támadni. mivel ugye így olyan orik nem tudnak fellépni, akiknek nincs még orijuk az a-ban és így ugye a létszámot sem tudják növelni, ami viszont jó lenne a b topban lévő várakozó elégedetleneknek. csak úgy eszembe jutott. lehet hogy nem csak az a-s topklánokkal van a gond ? :P
Reply With Quote