View Single Post
Old 02-03-2007, 12:40
Cece Cece is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Nezd, ha nagyon szigoruan vennek, a hozzaszolasok 80%at ki lehetne rakni offok miatt. Ezt is, es az elozo parat is.

Es tudok rola, kepzeld. Ez az utolso ket mondat meg eleg gaz volt, mondhatnam rosszindulatu....
Ellenben elerted vele, hogy ezentul a te beirasaid figyelmen kivul hagyom....
Úgy érzem azért itt tisztába kell tenni a dolgokat.
A rosszindulat távolál tőlem mindenképp. Nem verjük + gyilkoljuk egymást, hanem játszunk. Tudod ez is olyan mint amikor 2 5éves gyerek dobálja egymásnakl a piros pöttyöst csak másképp
Te is néha erősen kritizálsz másokat, ha veled teszik ugyanezt megsértődsz (mint most) Ha osztani tudod az észt, akkor fogadd el azt is, ha neked osztják
Ezt nem rosszból mondom attól függetlenül, hogy amióta kerülgetjülke egymást azt vélem érezni, hogy mindenki fölé helyezed magad minden téren. És ez rossz.
Fáj ha valaki véleményt alkot rólad? Szerintem inkább fogadd el az én véleményem ami őszinte, mintsem havernak tartsd azokat akik a hátad mögött alkotnak rólad véleményt. Én mindig is egyenes ember voltam Ami a szivemen a számon. Sajnálom, ha ez bántólag hatott rád és elnézést kérek. Megbántani nem akartalak.
Nah részemről meg ennyi.
Ez nagyon off + lehet hogy MSNen kellett volna, de mivel nyilvános volt a nézeteltérés nyilvános kell hogy legyen a többi rész is.
Reply With Quote