sziasztok!
én még nem rég kerültem fel az A-ba, és egyelőre ismerkedem a viszonyokkal meg támad(gat)ok néha, próbálom kiismerni a viszonyokat. végigolvasva a fórumot, úgy látom az az A csoport nagyon megosztja a közvéleményt. aki a top-ban van, annak minden jó úgy ahogy van, aki nem tud oda bekerülni, annak meg majdnem minden rossz (nagyon leegyszerűsítve a kérdést).
pár ötlettel hozzájárulnék a fórumhoz:
- mi lenne, ha csak az A csoportból lehetne fordulni? ezzel mindenkinek fel kellene lépni, valszeg népesebb lenne a csoport.
- vagy mi lenne, ha nem a top-ban eltöltött idő, hanem megszerzett hírnévpontok után lehetne fordulni (vagy kombinálva a kettőt, vagy valamilyen más, mérhető dologhoz kötni a fordulást, amit csak aktív játékkal lehet megszerezni)
- biztos vannak, akik mf-ként jutnak fel az A-ba, itt viszont kötelezve vannak a szövetkezésre. ezek után lehetőségük van egyéni támadásra (mint egy mf), amihez nem kaphatnak segítséget senkitől (mint egy mf). akkor miért nem lehet klánon kívül játszani?
- még nem játszom olyan régen, hogy tudjam, miért van limitálva az egy országban tartható pénz nagysága?
- vagy lehetne maximum időt meghatározni, amit valaki a topban eltölthetne, aztán vagy fordulnia kelljen vagy újraindulhatna csopin belül.
na, most ennyire futotta. eddig nem követtem nyomon a többi fórumot, ezért lehet, hogy ezeket az ötleteket már felvetették. akkor bocs az okoskodásért, ha nem, akkor lehet ezeken is rágódni.
szasztok
|