Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
azert csak kozelebb lennetek mint most, nem...? meg azert ne legyetek mar annyira vedettek minden szempontbol. ezt azert nem gondolod komolyan.
|
Közelebb?
Míg 3 fentről szakadt ori 900k ponton lenne, addig 3 ori lentről 450k ponton. Igen, valóban közelebb lennétek, de ez azt jelentené, hogy nem 700 körre, hanem csak 100 körre lennétek.. Bravó

0 egységgel 2 hétig is lehetnék az orimban... Akárcsak most...
Quote:
ez termeszetesen marhasag. hiszen tok messze lenne a listaban, addig a tobbi ori meg alszik? az 1 ori klan sztem lenne vagy 40-80 korre legalabb a 3 oristol. addig is total vedve erzed magad?
|
Gondolkozz már... van 3 ori (max 3 főst feltételezve), tők kemények, meg minden, 200k ponton vannak mind3-an. Az ugye 600k pont klánszinten.
A top-osok egyik hagyaték klánja 3 fővel egyenklént 300k ponton 900k ponton van. Egyik éjjel kiválik a 3 főből a termelő ori, marad a klánban 2 ork. Körváltás után már ott is van a 3 fős sereghajtó klán mellett, megy a 2 orkból a támadás, 1 órával később már le is lenne ütve a francba a 3 fős sereghajtó klán...
Mivel csak 1 a klánlétszámkülönbség, így 12-13% földet veszít a sereghajtó klán (asszem 14% a max)...
És azok után méginkább elmegy az ember kedve az egésztől

Gondolkozol egyáltalán mielőtt írkálsz?
Quote:
a lenyeg amugy mindig ugyanaz. nehogy megvaltozzon vmi, mert akkor kiesnetek az uthetetlensegbol. pedig ilyen alacsony letszamnal megiscsak el kene venni a gigaklanok kialakulasanak lehetoseget.
|
Én szerintem teljesen pozitívan állok hozzá a dologhoz... De azt ne várd már el tőlem/tőlünk, hogy a Ti kedvetekért lefordulok/leforduljunk, hogy nektek teret engedve ugyanazt kialakítsátok, mint mi 1 év alatt

.
És attól, hogy ezt bevezeted ugyanúgy gigaklánok fognak kialakulni. Csak nem 2 db lesz, hanem 6
De egyiket sem fogjátok tudni utolérni, a fent említett események miatt, hiszen a max szövetségi létszám nálatok is kötött!!