Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 01-31-2007, 10:44
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Everlasting View Post
Kisbér félrértesz.
Nem vitatom hogy sokba kerül egy orit felhúzni.természtes hogy egy ori amikor kilép akkor az értékeit átadja a szövinek. Ebben semmi különleges nincs.annyira hogy én meg sem említeném.

Viszont te külön megemlítetted amikor arról beszéltől hogy fizetnie kell egy játékosnak,hogy hozzátok bekerüljön.Éppen ezért mert amiről folymatosan írsz az egy természtes mindenütt létező dolog(forduló ori klánnak ad dolgot) tűnik úgy hogy ti ennél többet kértetek.
Igen, többet kértünk... És? Az már hadisarc, ha megmondom, hogy hozzánk csak az jöhet, akinek van 4 mrd-ja?!
Az lenne a hadisarc, ha azt mondanám, hogy megengedi a klánunk, hogy közénk fedezz, ha adsz 10 mrd-ot...
De nem erről beszéltem, pusztán megszabtam, hogy hozzánk olyan országok jöhetnek, akinek sok tartaléka van, amit ha majd felhúztuk átadják a szövinek...
Ebben semmi szabály és vagy morális ellentét nincs. Hasonló, mint amikor felteszed a diplomáciába a hírdetést, hogy csak 40e varázsló feletti óriások jelentkezzenek a szövetségedbe...

És ha nem lett volna világos, az a kijelentésem még a régi fedezős rendszerben volt, amikor a mostanival ellentétben a 10-edéért lehetett felhúzni valakit...
Reply With Quote