Quote:
Originally Posted by Kisbér
Gondolom 1 ip, x időn belül, több országból támadóakció egy harmadik ország/vagy szövetség ellen. És ebből y db 
|
Sztem ennél sokkal körmönfontabb.

Ezzel 1 értelmű hogy fél perc alatt lebukik. Meg itt ha jól vettem észre akár külön csopiban lévő orikat is bebuktatnak. Külön csopiból meg nehéz lehet csak az egyik csopiban lévő orit inzultálni. Tuti valami logikai alapja van de ennél öszetettebb. Mondjuk azt sokkal elképzelhetőbbnek tartom hogy azt figyeli a rendszer hogy miféle cookie kat kap a gép. Nem értek ehhez nagyon de tegyük fel hogy van A és B Szabálytalanul 1 emberhez tartozó ori A és B e-mail címmel. Miközben a delikvens az A orijába be van jelentkezve bejelentkezik a B e mail címre amiről valami publikus info jön a gépre pl egy cookie. Vagy ugyan így A oriban van és közben akármilyan oldal küld egy akármilyen cookie t amiben az illető user e szerepel de lehet akár a nick je is ha a kettő azonos vagy hasonló. Rengeteg ijen oldal van és a cookie k ha jól tudom teljesen publikusak. Ebből sztem ki lehetne őket szűrni.