Quote:
Originally Posted by Ati
Erre azt akartam mondani, hogy "Maradjunk annyiban, hogy ezért még nem került senki anarchba", de ez nagyon nem igaz, mert iszonyat sokan kerültek emiatt anrchba már... No nem azért, mert feltették a szövinek a védelem varit, hanem mert ha már ott volt, és a szövi úgyis jobb varis, akkor csinált pár gömböt, elvégre a szövi is biztosan megtenné, ha épp ott lenne. Igen, de nincs ott, úgyhogy az ilyenért szépen repülnek az országok anarchba, hiszen nem egy, hanem több országot irányítasz. A szövid pedig majd csak néz, hogy dehát ő nem is csinált semmit. Ő nem is, helyette csinált más.
|
Ez egy kicsit off, de Ati kezdte
Azért, mert bemegyek a szövim orijába, és felteszem a védelem varázslatot miért nem kapok anarcht?!
Nem egyszer fordult már elő, hogy támadtam valakit, tudtam, hogy nincs a gépénél, és mégis bevásároltak neki íjászt a szövik, vagy bontottak épületet... Ez úgy gondolom elfogadhatatlan! A védelem varázslat ugyanaz...
Mivel soha nem jelentettem fel senkit, és nem is fogok ezután sem (én úgy gondolom ezeket a dolgokat magára a játékos lelkiismeretére bízom) így ezeket az embereket sem jelentettem fel... De ettől függetlenül gusztustalannak tartom...
Ma éjjel is kaptam egy telefont a szövimtől, hogy gyújtogattak nálam... Felkeltem, gép bekapcsol, házak épít, és visszafeküdtem...
Vagy mondjuk látom, hogy visszajött neki 5 millió fa, akkor se léphessek már be hozzá, és pakoljam a piacra bünti nélkül!!!
Az egyetlen dolog, amit csináhatna a szövim, az a szabadság gomb megnyomása, illetve angol játékban a vip-elés használata. Semmi más!
bocs az offért...