View Single Post
Old 01-30-2007, 13:58
bpeet bpeet is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Mégis nem gondjátok, hogy egy idő után azt kellene mondani, hogy na, most már elég, ennél többet nem fejlesztünk a helytartóba?! Ennél többet ne akarjunk már?! Ennél nagyobb szakadékot ne rakjunk a VIP-es és nem VIP-es közé?!
értem, de ez miért rossz neked? aki nem VIP-es VÁLLALJA azt, h ha rengetnek elmennek a varik. Illetve inkább mérlegel. Nekem nem ér meg havi 500 Ft-ot, hogy ne menjenek el a seregeim. A VIP-es fizet 500Ft-ot és nem mennek el a seregei. Ezt már egy 15 éves össze tudja rakni zsebpénzből. 15 alatt meg papi biztos beszáll, ha megkérik. Így az 500 forint biztos nem olyan nagy vízválasztó.

Értem a gondolatmeneted, csak téged nem értelek. Ha a helytartónak 6Millió ki/be kapcsolója van, az neked miért fáj? Azért mert nehezebb megszerezned a gnóm tekijét? Ebben az esetben hagy érveljek a ti érvetekkel I.J. Mert ezen kívül mást nem hallottam. "Nem tudsz belépni amikor visszaér a sereged?"

Értem a gondot, de szerintem akik kevesebbet tudnak a hóddal foglalkozni, igenis örülnek az ilyen dolgoknak.

Nem attól jó játékos valaki, hogy csak azt használja ki, hogy a másik nincs a gép mellett. Mert ha jól látom sokan csak ezt védik nagyon.
Reply With Quote