Quote:
Originally Posted by Zsáni
Nem azt firtattam mit gondolsz, hanem azt, hogy biztosan arról szól-e a dolog, amit te gondolsz...
|
Különben már rövidre zárta volna Ati a dolgot... szerintem...
Én úgy gondolom, hogy egy idő után a vip-esek tápolását be kell fejezni, és ezt szerintem Ati is sejti...
Értsétek meg, nekem nem azzal a nyomorult gombbal van bajom... hanem azzal, hogy hol mondja Ati azt, hogy elég!
Mert ha belegondolsz, ez ugye egy trigger.. hiszen ha beteg vagyok, ne képezzen.
Ahogy trigger az is, hogy ha kapok ártó varit, akkor azt megpróbálja a helytartó levarizni...
Egy csomó olyan dolgot tudnék mondani, ami kimeríti a "ha fizetek érte, akkor miért teszi tönkre az országom" felkiáltást...
Csak 1-2 a sok közül:
- Éjjel van... körváltás előtt valaki berenget, dönt mondjuk 3 templomot. Ha be van állítva a helytartód, akkor kiteszi a piacra a nem férő seregeket. Ezt tök jó, hiszen nem ment a levesbe.
Következő körváltás előtt megint kapsz egy rengést. megint kiteszi a helytartó az el nem férő tolikat/varikat a piacra. és így tovább. Szépen elhasználja az éjszaka a helytartód a piacot, majd reggel arra ébredsz, hogy támadnak, és egész nap támadnak

És neked hiába van 4 mrd-od, nem tudsz egy nyomorult íjászt venni a piacon...
Funny mi? Fizetsz valamiért, és tönkreteszi a játékod.. a piszok helytartóbácsi...
Tehát az 1 helyett tök jó lenne 5 olyan rublika, hogy az x-dik piacot csak akkor használja el, ha y egységről van szó...
Ekkor az első piacot már 100 egységtől megnyitja, de az 5-et csak 20e egységtől..
- Aztán itt van a varázslókészültség elcseszése... Este, mikor lefexel, beállítod, hogy 12 körre, ami még 99% pakolja a varikat... Nagyban csicsikázol, mikor egy vicces kedvű félelf leöli a varálzsóidat... Szerencsétlen helytartó elhasználja a készültséget, nem teszi fel a varikat. Még a készültségi limitet jól is állítottad be, akkor is egy gnóm könyvtárkulcsát nem tudja így felrakni, és másnap délben, mikor mész megnézni az orid, le van kapva az egész tekercsed...
Funny mi? Fizetsz valamiért, és tönkreteszi a játékod.. a piszok helytartóbácsi...
Tehát tök jó lenne, ha be lehetne állítani a varázslatok mellett egy olyant, hogy a lehető legnagyobb kört tegye fel, ahol még 99% (ide be lehetne írni más számot is) a sikeresség esélye.
- stb, stb....
Ezek is tök jó dolgok lennének, és ezzel megszüntetnénk, hogy a helytartó ilyenfajta károkat okozzon...
Mégis nem gondjátok, hogy egy idő után azt kellene mondani, hogy na, most már elég, ennél többet nem fejlesztünk a helytartóba?! Ennél többet ne akarjunk már?! Ennél nagyobb szakadékot ne rakjunk a VIP-es és nem VIP-es közé?!