Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 01-30-2007, 13:02
Mephisto Mephisto is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Ha Remyék, és mi is lefordulnánk, akkor is lenne egy klán, aki ott lenne az első helyen...

Alapvetően egyértelműen a kevés játékos a fő gond...

B-ben jelenleg nem szabin lévő orik száma 29. Teljes létszám 59 fő. Az aktív 30 országból szerintem 10 alsó hangon a fentiek kisorija...
Tehát maradt 20 ország...

Ez is a mi hibánk?
Kisbér, kedvenc Oblivonos ismerősöm
"Elfogadom, hogy a top azoké, akik anno oda felütötték magukat, nekem ezzel nincs semmi bajom. De úgy érzem, hogy egy fordulást a több ezres körök után és a sok nyert csatáért már megérdemeltünk volna."
Tehát nem a Te hibád.

"közben lett vip, mert ugye ennélkül esélytelen a dolog, csak erről Ati is nagyokat hallgat..."
Pl ezt sokkal durvább hibának tartom.

De most őszintén, ha lenne az a helyzet, hogy forognának az orik, és nem csak ülnének a topban, nálad mi változna? Te ugyan úgy fel tudnád magad megint küzdeni magad a topba. De én is aki csak egyetlen hátránnyal küzd (pontosabban kettővel), hogy később érkeztem, és nem rohantunk pl hozzád, hogy vegyetek be, hanem önerőből probáltunk feljutni.
De megcsömörlöttem a dologtól és tök felesleges ezen agyalni, ha alapjaiban rossz az 1/A, és ezt páran sosem fogják elismerni, és már a háború menüpontot se tudják hol található.
Ismét bocsánatot kérnék azoktól, akik ezt sértőnek találják.
Reply With Quote