Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 01-30-2007, 12:31
Mephisto Mephisto is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Neeem. Igazából neked van igazad, tartsunk fent egy játékot, hogy néhány ember üldöglhessen a hegy tetején.

Nem értem, hogy Remy hogy tud úgy érvelni, hogy nem sérteget másokat?
Angol 1/A és története.
Anno barátnőm indított ott egy orit, hívott engem is, de én nemet mondtam, mert elég volt a magyar hódító. Aztán közben belefolytam én is, ketten vittük azt az egy orit. Mondván, hogy így talán jobban fog haladni.
Magányosként felfedeztük/termeltük magunkat az 1/A-ba. Mivel Vipet nem tudtunk szerezni és ismerős nem volt, nem volt 200 hekis tekiírás, meg egyéb dolgok.
Felértünk az A-ba, beálltunk a 4. legnagyobb klánba. Pénzt csináltunk folyamatosan, és arról álmodtunk, hogy idővel feljutunk itt is a topba (közben lett vip, mert ugye ennélkül esélytelen a dolog, csak erről Ati is nagyokat hallgat...mert aki 90 nap alatt végigviszi a szintet és nincs bent a két top klán egyikében, az isten...)
Aztán ahogy telt az idő elkezdünk ütni. Egyéniben és klánszinten is. Aztán eljutottunk a kb 22-24. helyre. És innen nem volt tovább. Próbáltunk kivállni, és úgy ütni mást, ez sikerült is, de semmivel semm lettünk előrébb.
Egyszerüen nincs lehetőség a kis létszám miatt.
Elfogadom, hogy a top azoké, akik anno oda felütötték magukat, nekem ezzel nincs semmi bajom. De úgy érzem, hogy egy fordulást a több ezres körök után és a sok nyert csatáért már megérdemeltünk volna.
De ez nem megoldható. Hozzátenném, hogy aktívak voltunk!!!! Nem csak fedeztünk, mint a sok felvitt ori, akik egy részét ismertük is, és nyugodt szívvel mondhatom, hogy gyengébb játékosok voltak, csak jobb ismeretséggel...
Szóval a vége az lett, hogy meguntuk a banánt. Ütni nem tudunk, a topba lehetetlen feljutni. Most SZK van az ország, jó volt vele játszani, de nem fogunk VIPet fizetni azért, hogy ne jussunk vele érdemben előrébb.
Ezerszer elmondtam, hogy limitet szabnék az adott szintekre. Pl 5000 kör múlva megjelenne egy gomb, hogy restartolsz, vagy lefordulsz.
De ez mindig le lett hurrogva, hogy hogy merem azt képzelni, hogy ő onnan lefordul, amikor ő felküzdötte magát (azt sosem írják hozzá, hogy amitó ott fent vannak jó ha havonta egyet is akcióznak, hanem termelik a pénzt másoknak...)!
Én azt mondom (tudtátok, hogy én-nel nem szabad mondatot kezdeni?), hogy X ezer körnek (megállapodás kérdése) elégnek kellene lenni, tud termelni, elmondhatja magáról, hogy ő volt a legjobb, de utánna át kellene adni a helyet, vagy jöjjön fel egy másik orijával és legyen megint első. De ez a monopolhelyzet nem megoldás.
Ati, ha erre azt mondod, hogy csak idő kérdése a feljutás, akkor azt mondom, hogy nem biztos, hogy 1-2 évet akarok fent egyhelyben evezni, ütés lehetőség nélkül. Nem csodálom, hogy sok angol (nálunk sok ilyen volt a klánban, és nem tolták 7 év tapasztalattal a játékot...) aki a vipet is fizette, sorra letették a játékot. De hát ahogy nézem az 1/A mindig pár ember érdekéről fog többnyire szólni, nem pedig az ott játszó összes emberéről...
Bocs ha megsértettem valakit, csak kicsit elkeseredtem, hogy ennyire kilátástalan a helyzet...
Reply With Quote