View Single Post
Old 01-30-2007, 08:08
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A routerek alapvetően intelligens eszközök, és jelzik azt, hogy több gép felé küldik tovább az adatokat. Ezért a legtöbb ilyen esetben ebből nincsen probléma. A lényeg természetesen az, hogy egymás gépéről semmiképp se lépjetek be, és emiatt egymás belépőadatait se ismerjétek, hogy elkerülhető legyen egy esetleges véletlen belépés.
Szia Ati!

Lenne egy újabb kérdésem.

Én már feljutottam a 4/L-be.
albitársam, még az 5/W-ben van. Ő is feljutás elött áll. Ha fellép 4/L-be, akkor mi az általános teendő?
Ugynaúgy a sajátgépén játszik, és én is a sajátomon. Router van, és chello-s net.

Egymás belépő kódját nem ismerjük, soha nem babrálunk a másik gépén. Max, amit hálózaton megoszt.

Jelenleg több pontja van mint nekünk, és szerintem be fogjuk előzni. Tehát kb 1 helyen leszünk.
Arra mindenképpen figyeljünk, hogy ne legyen közös célpont?
Csak ez meg macera, mert amúgy azt se tudom hogy mit csinál, és akkor mostantól, majd egy listát kell átadni, hogy ez és ez tilos célpont?

Illetve abba se vagyok biztos, hogy erre egyáltalán figyelnünk kellene.
Ugyanis, nem tudom emlékszel-e rá, de én a bátyámmal vagyok egy szöviben.
És ha itthon vagyunk, azt mondtad csak arra figyeljünk, hogy nehogy azonos gépen lépjünk be az országainkba. És persze, hogy mindenki a saját oraszágát irányítsa és gondozza. Igaz, idén én most vagyok elösször itthon, és bátyám most nincs itt. Tehát ez nem rendszeres alkalom. De az a lényege, hogy azt mondtad, indíthatunk közös támadóakciókat is akár.
Ez így is volt, és nem is volt belőle problémánk

Köszi a választ előre is!
Sponsored Links