Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 01-29-2007, 23:13
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

nincs igazan ami motivalna a jatekosokat. inkabb pont forditva van sztem. de ez csak az en velemenyem.

az igazi lenyeg az elozo piros idezet volt, amellyel magad erositetted meg korabban amit en is leirtam. nem hinnem, hogy batoritana a tobbi jatekost.

meg miert ne lehetne ismeretlen orikent bejutni a topba? nehany ember kivaltsaga eldonteni ki lehet ott es ki nem? (a valasz erre ugyis az, hogy IGEN, megha vki bizonygatja is az ellenkezojet.)

en meg nem fogok fedezgetni fel even keresztul, meg jopofizni, meg konyorogni, meg sirni, stb., hogy a top kozelebe jussak. inkabb TORLOK aztan kesz. 1 orival kevesebb.

a szabalyok ugy vannak lefektetve, hogy a nagyletszamu csoportokra ugyanaz vonatkozik, mint a 20-50 fos csoportokra, pedig eg es fold az elet mind1ikben. a topot meg majdnem ugyanazok foglaljak el, csak a kisletszamu csopiknal itt el is fogyott a keret. es ez a lenyeg.

kepzelem mi lehet a cuceritorban, ahol meg ennyi ori sincs a felsobb csoportokban. (otthagytam a 3. csoportban az orimat, nem toroltem, de ha jol emlexem volt ugy max 40-50 ori akkor.) hadd tippeljek, az 1/a csopiban lehet most kb. 10-20 ori, es az orinevek hasonloak lehetnek mint a queosiaban a csopi tetejen levokkel.

amugy ezek a jatekosok profik, en elismerem. csak szeretem, ha 1 jatekban nyomok 1 new game-et, akkor azt vegig is lehet tolni. akar 1edul is. en mar csak ilyen maganyos farkas vagyok.
Reply With Quote