Thread: South Park
View Single Post
Old 01-29-2007, 19:39
Viz Viz is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by karesz6 View Post
Remélem nincs igazad de én jelenleg erről tudok:

South Park: még legalább 2008-ig!
2005. szeptember 12.

A South Park c. kultrajzfilm alkotópárosa újabb három évadra írt alá szerződést a Comedy Central tévécsatornával - adta hírül a Variety.

Trey Parker és Matt Stone még legalább 2008-ig készít új epizódokat a népszerű sorozatból. A szerződés értelmében további 42 epizód (évadonként 14) készül majd a szériából, azaz meg sem állnak 182 részig. Szerződésük értelmében az új epizódoknak is Parker és Stone lesz majd az írója, rendezője és vágója, azaz teljhatalmuk töretlen marad.

A sorozat jelenleg kilencedik évadát tapossa: tavasszal a szezon első fele (126-132. rész) került adásba, október 19-től pedig vadonatúj részek érkeznek. Bár az egyelőre 357 epizódnál tartó Simpson-család rekordját (1989. óta műsoron van a sorozat!) még nem fenyegeti veszély, a South Parknak aligha 2008. lesz a végállomás! Még mindig ez a Comedy Central legnépszerűbb sorozata, ráadásul ötödik Emmy-jelölése is azt bizonyítja: Kenny szenvedései aligha érnek véget belátható időn belül!

Forrás: Moziplussz.hu
Ez sehol nem írja hogy lesz 15. epizód a 10 évadban?
Én meg a southpar-x.net en olvastam h már csak 11 epizódból lesznek részek a 10iknek vége.
Azt hogy meddig lesz még nem tudom, vagy 200 évadig remélem elmennek
Reply With Quote