Thread: Ujraindulás
View Single Post
Old 01-28-2007, 18:48
Hunor a sirály Hunor a sirály is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Itt a történet, mert ti nagyon kevertek.:

Van az orim, kerestem egy ellenfelet és letámadom fosztásra. Az ellenfelem szövis, visszatámadnak bosszúból mészárra, és variznak toliznak, népességem éjjel levitték -5000-re, fele seregem el is hagyott. Beszéltem velük, azt mondták a fosztott összeg megtéritésének ellenében békénhagynak. Jelentettem az üzijét, azért mer megbeszélt ütésre kér, nem történt semmi. Megszereztem a pénzt, de nem ők vitték el, mert nem figyeltek. Ők meg csak szedték a népemet, már annyira szétszedték az orimat hogy már nem ért volna semmit ha megadom a pénzüket(30 millát), akkor lebontottam magam, hogy ne okozzak már nekik örömet. Semmi épületem nem maradt. Ott voltam a csopi alján, vártam hogy leteljen az 500 kör. Ha már ugyis ujrázni kell, eladtam mindent, szóltam egy havernak hogy vigye el a bevételt. Már jött a serege, de egy másik ori elvitte a pénzt. Igy lettem 0-án. És most vagyunk a jelenbe hogy aki teheti támad, de már tudnék ujrázni, csak a seregeik miatt nem tudok. A szabi jó ötlet, de időigényes, abba bízok hogy holnapra beér a sereg és nem jön újabb. És nem azok támadnak akiknek törlesztenem kellett. MEg nem 1 nap alatt történt az egész!!!!