View Single Post
Old 01-28-2007, 14:23
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Everlasting View Post
Nekem tetszik az ötlet, kb ahogy gyula írta:

-két azonosítás között, csak max 2 orit lehet átvenni
- legalább 1000 (2000) köre álló ori adható át
- az adott szinten nincs ori x kör óta

az meg engem nem zavar ha vipért nevelget valaki orit 5.-ről a 2. vagy akár első szintig. Addig is játszik és ha nevelni tud orit akkor valószínű értelemes játékos amíg eléri a célszintet tehát társam a játékban,amivel érdkesebb lesz az egész.
És nem sajnálom senkitől aki át akar venni orit.Játszon mindenki annyival amit elbír,DE játszon szabályosan. A routeres,ilyen olyan szerveres,telefonos játékosok közt lényegesen nagyobb visszaélési lehetőségek vannak, mint amilyen ebbe valaha is lehet. Szerintem ez tényleg egyes rég halott orik feltámadásához vezethetne.

A rég halott orik szerintem maradjanak is azok. Akinek meg ori kell, az ne vegyen egyet B-ben, még ha évente egyszer vehetne is( bár ennek a logikáját nem értem, eddig a játékos azonosítgatta a megunt oriját, de eztán már túl nagy fáradtságot fog igényelni a dolog, és kénytelen átadni valakinek, hogy a belefektetett munka ne vesszen kárba? ) , hanem akinek B-ben kell egy ori, az vigye oda saját erőből. Eddig is megoldottuk, eztán is megoldjuk valahogy.
Reply With Quote