View Single Post
Old 01-28-2007, 09:40
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Milyen krónika, seregfelmérés meg hasonlók? Ti miről beszéltek?
Ha az ori aktív nem mindegy, hogy támadónak nevezi vagy sem?
Elmiéletileg arról van szó, hogy lehessen e a védem illetve szabadság alatt lévő orikat épületileg illetve szövetségileg felmérni, de elég jól átestetek a ló másik oldalára.
Mit akartok a seregfelméréssel egy szabis vagy védelem alatt klévő oriban?
Ha meg nem szabis, akkor édesmindegy támadó, infószerző vagy akármilyen akciónak is nevezhetitek úgyis megycsinálja akinek kell és ha nem néz TK-t az ellen, akkor semmikép sem tud meg semmit (kivéve ha bebukik).
Nah mondjuk, ha valami folytán bevezetésre kerülne a dolog, akkor úgy lenne fair , hogy mivel minden infószerzést jeleznek a varik (kivéve ha az ellenek 100% al több varija van), akkor már a tolikat is jelzni kéne. Vagy nem? De miért nem, hiszen az is csak infó? ... ahogyan a téma felvetője is említette
Érdekesmód ezt egyetlen tolibarát sem vetette fel
Én úgy vagyok vele, ha szintet lépek ne azon kelljen már gondolkodnom, hogy TK-t nézegessek, hogy vajon forralnak e ellenem valamit, hanem olyankor 3nap pihi van.

Nem támogatom továbbra sem.
Védelem alatt nem tudnak felmérni, és szabi alatt sem. Ahhoz ugyanis kell egy kapu, ami viszont támadóakció...
Különben meg 3 nap pihibe belefér szerintem hogy olykor kaput nézz magadon, elvégre az 10 körig nyitva marad.
Sponsored Links