Thread: 1A Szintlépés
View Single Post
Old 01-27-2007, 11:37
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
újonc As az olyan személy aki tegnap kezdte a hódot?
Szerintem ennyi idő alatt azért már mindenki tesz szert egy-két ismerősre, egyedül nem tudom hogy mehetne ez... A másik hogyha annyira gázos a hely hogy nem lehet átépíteni akkor építs apránként, minimum 400kör óta viszed az orit, pár napot kibírsz még az Aig

Újonc A-s aki nem fórumozik( úgy tudom vannak ilyenek is ), ezáltal nem nagyon alakulnak a társadalmi kapcsolatai. De nem csak ők szívnak. Ahogy elnéztem a teljest, Arra is bekapott egypár ütést az első 24 körben, pedig nagyon nem kezdő, és tapasztalatlan játékos.
Orkot szinte bárki bármikor be tud verni, lévén semmiféle bónusza nincs védekezésre, legfeljebba támadónak azt kell mérlegelni, mihez kezd ha a célpont nem 8, hanem csak 4 sereggel megy vele szembe, azaz adott esetben hiába enged el sereget, akkor se állítja meg. Az első 24 körben ettől nem kell tartania. Büntetlenül lehet ütni, mert a célpont ki van szolgáltatva, el van véve tőle a legnagyobb fegyvere: a visszavágás lehetősége. Ha ezt nem tartod igazságtalannak, akkor nem tudom szerinted mi lenne az...
Reply With Quote