View Single Post
Old 01-25-2007, 14:29
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Peter View Post
hát, mindenesetre, ha én találkoznék egy viszonylag jol felépített hullával, nem a házait kezdeném el felgyújtani (mert a nyersin árán kívűl nem tudnék neki ezzel túl nagy gondot okozni), hanem inkább megszórnám tűzgolyóval, sokkal nagyobb lenne az anyagi kár, amit okozok neki vele + ezzel hadügyileg is meggyengítem kicsit
Ezt a részét nem tudom, remélem más is vagy megerősít, vagy megcáfol, de én úgy vettem észre, hogy addig gyújtanak, amíg akkora lesz az emberhiány, hogy elmennek a katonák, mert nem megy a barakk. Vagy egyszerűen nem tudod megvenni a nyersit az épülethez.
De az is igaz, hogy a tűzgolyóval is halnak az emberek, és persze a katonák.
De most a toli akció, nem zárja ki a vari akciókat. Tehát a törpike, nyugottan labdázhat, és gyujtogathat ám 1xrre.

Ezért is lenne jó az a + reziszt, amiket smooth javasolt.
Mert lehet hogy erősebb lenne a hulla mint a gnóm ezen változások függvényében, de hát erre is lenne kitalálva. hisz úgysem tud se gömbözni, se tolizni. azt se tudja, hogy ki öli éppen az országát. Szóval legalább, ha már vakon támad, legyen neki eredménye is.
Igaz, lehet hogy egy szöviben gondot okozna. Ahol már vannak gömbök...
De ott meg rajta keresztül lopják a szövit, szóval van hátránya is. Illetve továbbra se lenne egy izom védőereje, mert az x% haditeki odatesz azért az élő fajoknak.

De majd, ha lesz, valami épület lista, akkor lehet, hogy okosabbak lennénk.

Last edited by Kubbi; 01-25-2007 at 14:34..
Reply With Quote