View Single Post
Old 01-25-2007, 08:45
richardka richardka is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

okoskodom egy kicsit

Pl:
Nekimész egy orinak , és mondjuk beviszel neki 4 ütést. Erre ö mondjuk békét kér és mondjuk egy bizonyos összeget felkinál
Gyakorlatban ez ugy nézne ki, hogy mikor elege van az ütésből akkor mondjuk a béke gombra (ami még nincsen) kattintva kiválaszthatja hogy mennyi összeggel kér békét. Ezt a rendszer automatikusan átutalja ha ez elfogadásra kerül.
Ekkor MNT lép be (mert ugye vannak emberek akik ezek után is ütnének) igy ha valaki folytatni akarja, akkor is van egy kis idő mig felbontható az MNT, ezalatt az ori helyreránthatja magát. Legyen ez az idő mondjuk 24 ora

Tessék mindjárt megoldottam a hadisarcot is meg a tulzott ütést is

Mondjuk 3x ha felajánlják ezt a békét megfelelő pénzmaggal és nem fogadják el akkor már meg is van egy támpont a kizárásra és ez mondjuk egységesitené

persze elöször megy egy pár kör kitiltás utána ha nem nyugszik le mehet anarchba

Lehet finomitani csak egy példát irtam le)

igy van hadisarc is, meg van figyelmeztetés is.
Ha jol tudom multban is volt ilyen és picit szinesebbé tenné a hoditot.

Ezen kell agyalni és szerintem ezt mindenki elfogadná, és jol járna a kezdő is meg a profi is.

Ha meg nincs annyi pénze akkor mit tudom én mondjuk lehet sürgös pénzt csináni hogy mondjuk a rendszer átvesz bizonyos összeget azzonalra ha valamit eladok töredék áron, ezt is lehet finomitani