Quote:
Originally Posted by karesz6
Azt belátom hogy lehet pénzt szaporítani ujrázással de nem is ezért kaptam az inkopetens jelzőt hanem azért mert beismertem hogy fogalmam sincs hogy hányan ujráznak rendszeresen pénzszerzés céljából és mellesleg arra tippeltem hogy kevesen.(magamból kiindulva) És azt továbra is tartom hogy ezt ti se tudjátok vagyis ti se vagytok kompetensek hacsak nem titkoltok valami statisztikai oldalt.
|
Az inkompetens jelzőt arra kaptad, hogy egyetlen adat állt rendelkezésedre: a sajátod. Ami kezdőségednek köszönhetően meglehetősen szegényes információforrás.
Valóban nincsen statisztikai oldal, számszerűen nem is tudom hogy mennyi ori restartol napont átlagosan csoportonként, de annyit az évek alatt már tapasztaltam (saját orik, szövetséges orik. klántársak stb), hogy mindig akadnak restartolók, akik nem azért használják a restartot, mert szétverték, hanem mert egy halom pénzzel(és tekivel) léptek, és 500 kör alatt meg tudják így duplázni a vagyont.
Tehát megkérnélek ismét: ha olyan dolog merül fel, amiről fogalmad sincsen és csak gyenge tippjeid alapján tudsz írni, akkor légyszíves ne szóljál bele! (és főleg ne szóld le egy régebbi játékos tapasztalatait)
Jahh és kérlek ne kezdj el magyarázkodni, mert már kezd sok lenni.