View Single Post
Old 01-24-2007, 13:47
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Egyszerű: ha már a földön fekszik, ne rugdosd tovább.

De lassan kiszállok ebből a témából, tényleg nem tudom, mit lehet ezen az egészen nem érteni. Maradjunk annyiban, hogy a bosszú legyen a tettel arányos, és akkor kész. Mondjuk ha egy sima szövetség-felderítésnél bebukom a tolvajaimmal, és ezután napokon keresztül nyomorítanak "jogos bosszú" címszóval, akkor nyasgem nekik.

És senki ne jöjjön nekem a "vörös köd" szöveggel, mert ahogy már egyszer korábban leírtam, szerintem nincs az a rettenetes Hódítós düh amitől néhány óra alatt nem lehet megnyugodni. Ha meg valaki mégis ennyire be tud pöccenni, akkor annak már súlyosabb problémái vannak.

Ha elolvastad a sztorimat, akkor emlékszel. Szerinted mennyi az arányos bosszú egy tolis ellen, aki rendszeresen visszajár, csak mert messze van, és nem tudok semmit tenni ellene? Óriással voltam, szal nem pusztultam bele, de lehettem volna orkkal is, akkor lehet belenyomorodik az orim. És hetekkel később jött ütéstávba, amikor már nyoma sincs annak, hogy valaha is lopott engem. Ízlés dolga, de olyankor én nem beszélgetek, hanem mészárolni indulok, és ez speciel egy olyan eset volt, amikor nem bocsátottam volna meg neki akkor se, ha mankón jön elém bocsánatot kérni. Nem "vörös köd" volt, hanem egyszerűen egy elég véres bosszú. Tudtam, hogy nem fog felállni belőle, és ez is volt a célom.