View Single Post
Old 01-24-2007, 12:32
szittyah szittyah is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

véleményem szerint egyetlen jogos esete van az állásfoglalásnak.saját szememmel láttam,tapasztaltam,hogy 5.szinten vannak orik/szövik,akik 199 hekin rendezkednek be,és a friss orikat gyepálják,ha új,elveszik a kedvét,ha régebbi arc,hetekig szenvedhet,míg elrendezi az oriját napi 4-5 moráljavító (sicc!) mészár mellett...az ilyeneket sztem rendszeresen verte az apja,vagy bekakiltak az oviban,és itt küzdik le a frusztrációjukat!tényleg nincs keresnivalójuk a normál játékban,az ő terepük az anarch!
viszont!4-től felfele már mindenki megtanulhatott játszani,tudnia kell,mikor kell szabizni,mikor küldeni egy "bocs,már megbántam,hagyjuk abba" üzenetet.ha valaki túl erősnek érzi magát,mf-ként lopkod egy szövit,az ártózásra gyújtással felel...na az ilyen ne sírjon később se!igenis megérdemli,ha addig ütik,amíg látják.az ember nem megy oda egy mercedeshez,melyből lógnak a fuxos széparcúak,hogy belerúgjon a lökhárítóba!vagy ha egyszer igen,többet nem...ha ötödször is odamegy,megérdemli,amit kap.ez már nem konokság,hanem az ítélőképesség hiánya!az ilyennek nem állásfoglalás kell,hanem kezelés...

összefoglalva: 5.szintre jogos a dolog,ott akár "törvénybe is iktatnám".feljebb elrendezi a hódító kialakult közössége,hogy az íratlan szabályok hosszú távon érvényesüljenek.