Thread: Minimum föld
View Single Post
Old 01-24-2007, 02:12
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by skiti View Post
a minimum föld ragozása ha a toppos földleadást akarod vele ellehetetleníteni teljesen halott ötlet lássátok be...
ha mondjuk rólam lenne szó, (amit szükségesnek érzek leszögezni hogy nem így vanDD, csak képes vagyok más fejével gondolkodni) és 5k hekin írom a tekit, akármeddig is, és lépni akarkok, naná hogy leadom a földet előtte...
ezer évig írtam termeltem fennt, leadom a zsét is, zérózok, majd lépek 1k kör múlva a zérózott orival.
szélmalomharcot vívtok...
tenni kell valamit, tenni akartok valamit?
egész másban kellene gondolkodni.
próbáljatok meg eljátszani a gondolattal, hogy esetleg nem mindenki csal aki feljut, esetleg csak nem zavar sok vizet, és nem bántják, vagy mittudom én.
szóval valaki felmászik szabályosan.
elméletben lehetséges, ha úgy dönt hogy akárhány K kört rááldoz erre.
mikorra ér fel?
700 heki után keményen fedeznie kell.
felér mondjuk 1 év alatt?
számoljatok már!
az hány toppkör?
azért mert vannak akik csalnak lehetetlenítsük el azok játékát is akik önerőből jutnak fel? olyanbá tűnik hogy pont azt akarjátok ellehetetleníteni hogy szabályosan is fel lehessen mászni.
ha pl pont nektek kellene felmenni a csopi élére szabályosan?
esetleg a 100. személyiségetekért?
biztos hogy senki nem fog az utatokba állni, csak a nehezítések amiket kicsikartok.
persze ez mind csak feltételezés, lehet hurrogni hogy idealista vagyok...
de ha van olyan, akár csak elméletben aki SZABÁLYOSAN menne fel?
gyujtassuk rá az orit mire felérne?
mert fellépési határ felett minden termelő csaló?
és ha csak egy van köztük aki nem?
akkor kivel baszunk ki?
azzal akinek 100 mrd-ja van a csopiban?
okoztunk nekik egy kis kényelmetlenséget, na és...
nem mondom hogy nekem van jóbb ötletem, de ez csak egymás hergelése

Szabályosan ment fel?, Rászánt egy évet? Gratula neki, nagyon ügyes volt, elfogadom, megeshet ilyen is. Azt viszont nem értem, miért kell neki utána hirtelen felcsapni csalónak, és a szabályosan megszerzett földjét megbeszélt ütések sorával leadni másnak... És azt se hiszem, hogy egy szabályosan játszani akarót ez a módosítás befolyásolná, ugyanis a földleadás jelen pillanatban is tiltott elvégre jksz. A-ban és B-ben számszerűsítve is van ez.