View Single Post
Old 01-23-2007, 18:57
Arrakis Arrakis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati View Post
Ati:
HA valaki üti pl a szövimet foszt foglal akkor tuti mészár lessz...
meg puszti .
igaz csak az 1/A ba vagyok hadis de félelfel meg más orikkal is kei lehet csinálni ugy hogy töröljön az illető.
Pl ha én 1 hullátol szerzem be az anyagot állandoan lopom kb 1 hétig minden nap éjjel nappal akkor azt is ennek fog tünni ??
Sati

Haszonszerzésre irányul, hogy lopod a nyersét?
Ellenben ha lelopod, s mindig túlcsordítod a rakid, mert annyira nem kell a nyers, s csak passzióból lopod napokig.... na jó, csak viccelek, de reálisan ezért hogy járna anarch

Meg ha támad, vagy akár lopkod, s revansot veszel, perszehogy az nem szabályszegés. A legtöbben úgyis hamarabb szabiznak, mint hogy elvesszen az orijuk, ellenben az újra sem azért van a játékban, hogy minden nyoszolyólány sírására anarch legyen.
Ha nem az értelmetlenségig megy a mészár, amikor már nem is mocorog szegény, akkor biztos vagyok benne, hogy ezért semmi retorzió nincsen.
Fölösleges kegyetlenség... amikor ír, hogy öcsém jobb vagy, hagyjuk, s még utánna is kap 10 mészárt. Ez szerintem is unfair.. ilyen esetre tökéletesen egyetértek a szabállyal.

Bocsi, hogy belekontárkodom, de sztem nincs nagy ördöngősség ebben, csak mindenki kicsit túldimenzionálja az egészet.

Last edited by Arrakis; 01-23-2007 at 18:59..