Quote:
Originally Posted by Cassandra
Tény, hogy szubjektív a dolog, de nem mondd nekem, hogy te még sose érezted, hogy jaj szegényt már hagyjuk békén, ez már bosszúnak sok....
Ha ellopott tőlem 20millió értékben tekercset nem fogom legyilkoni 20K toliját és nem megyek mészárolni hozzá 10*...
Nálam ez már kimeríti az ésszerü bosszú fogalmát.
/Off: Te komolyan így fogsz szólítani mostantól? /
|
Nagyon is szubjektív. 20millióért nem megyek 10x, de 200ért már igen!
A régi szövetségeimben álltalában én voltam az, aki azt mondta "Héé srácok... ne már. Elég volt."
Az utolsó szövimet azért zavartam szét, mert kérdés nélkül ártóztak + loptak ész nélkül + ha nem jött össze a gömb, mentek a tolik varit ölni, amig csak szabi nem lett belőle. Megtudtam, kész. Mondtam neki, hogy haverok vagyunk meg minden, de ha összefutunk szétkapom, mert szemét játékos.
Nem a bosszú a lényeg. Hanem az, hogy tiszteljen és soha többet eszébe ne jusson kattintani a sorszámomra. Ennyi.
A múltkor lopott egy srác, nah azt nem bántottam... 8tolija volt. Írtam neki egy üzit, hogy olvasgassa a tanácsokat kezdőknek az új fórumon + még pár útbaigazítást is kapott.
De van amikor a 10-20 mészár simán belefér. Csak jó lenne ezt törvényes keretekbe foglalni, hogy mindenki tiszt;ban legyen vele.
Az offra a válaszom: igen