View Single Post
Old 01-23-2007, 08:50
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Az rendben van, hogy fiatal, de azért köszönhetett volna... nekem sem tört le a kezem, hogy köszöntöttem...
- Megértem, hogy a munkáját végzi, de ennél azért több udvariasságot vártam volna Öntől... - mondom neki szintelen hangon.
- De hogy válaszoljak a kérdésére: Iliry-el vagyok, a Delorach házból, és hazafelé tartok.
Végig kyr-toroni nyelven beszélek, és mivel ő is famor, nincs szükség arra, hogy Feran fordítson.
A fellépésed láthatóan meglepi. Egy pillanatig gondolkozik, majd a rítusok szerint, gesztusnyelven kéri bocsánatodat és ad tiszteletet.
-Bocsánatát kérem Asszonyom - mondja a padlónak ugyanazon a nyelven, majd felegyenesedik - Sajnálatos félreértés volt. Nem számítottunk rá, hogy Famor tartózkodik a hajón. Ezek a hajósok ugyan ezzel büszkélkedtek - int egy ujjával a folyosó végén térdeplő kapitány felé - de, ki feltételezné róluk, hogy felismernek egy igazi Nemest?
Kissé még zavart és látod-érzed rajta, hogy kínosan érinti a dolog.

Dhar: A fejedben enyhe kongatást érzel, de sikerül uralkodnod magadon. Úgy véled valaki kiváncsiskodni akart az elmédben.
Atya: Érzed ahogy valaki mepróbálja kikutatni az elméd, de túl gyenge ahhoz, hogy áthatoljon a pajzsaidon.
Gil: Egy toroni katona, két matróz kíséretében elsétál a rejteked közelében és valamit keresgél. Egy darabig a fenékben lévő hordók között kutat majd elindul felfelé. Ahogy figyelted, úgy tünt, mintha valamit elejtett volna a tőkesúly köveknél, de nem vette észre.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 01-23-2007 at 09:10..
Reply With Quote