Hát ha jól emléxem hasonló ötlet már volt, de nem pont ez
Szóval okok erre személziségre pl az h eddig it mindig 3 stilusról lett beszéve, tolis, hadis, varis, pedig van a termelő, mely szerintem nem elhanyagolható

ehez lenne az ötlet, neve:Kufár

Ez arról szólna h eggyutal értelmet adnánk a piacnak mint épületnek, a lényeg pedig az lenne h a területből elfglalt szézalékos arányával a piacoknak, több piacra menési lehetőségünk lenne max5, és ugyanigy esetleg opcionálisan ülhetne többet az áru a piacon max 36 órát(szerintem), és ne vigye el a rablóbanda a túl drága cuccot

persze ezt is csak bizonyos piac/föld arány felett

ezért tartom ezt használható személziségnek, mert elúnyei nem egetverőek, szóval nem váltja meg a világot, de aki termelni is akar, annak esetleg segithet néhány dologban,és mielőtt valai azt mondaná h erős számoljon utánna h azért néhány piac tartásáért be kell áldozni néhany más épületet mivel sok ember kell h müködjön

az arányokon még nem mertem gondolkodni, szándékosan, mert nagy hekin már 5% is soknak tűnik

másik dolog h vannak még elég gyenge személyiségek, legalább annyian használnák mint 1 varis, tolis, személyiséget