Quote:
Originally Posted by Steve
Ezeket a tippeket lécci PMben küld el szegény de minden kreatívságra nyitott diáktársadnak 
|

Csak két rögtönzött kiselőadást hallgatott végig

Próbáltam neki pontokba foglalni az érveimet... Az első a bkv gépparkjának rossz állapotát, illetve ennek élethosszra kifejtett negatív hatását taglalta. A második arra vonatkozott, hogy egy magyar átlagfizu hány %át teszi ki egy pesti diákbérlet (próbáltam sikertelenül bevonni a fejszámolásba), mik az egyéb kiadások, s hogy miért nem szabad ebből kifolyólag bérletet venni. Azt csak mellékesen tettem hozzá neki, hogy 1 bérlet átlagáron 8 sörnek felel meg, ami minimum 2 estére elég, ha az igazán sörözős, ha inkább beszélgetős, akkor akár 4re is.
És amikor kezdtem volna neki azt ecsetelni, hogy a sör mennyivel hasznosabb, mint a bkv bérlet, mert a vesédet is tisztíccsa, akkor lelépett, leszált, s szerintem sebtiben elszívott egy cigit is

Pedig mondtam neki, hogy az jobb lesz mint az első kettő, de valószínűleg nem hitt nekem

Nem sokat beszélt az egész idő alatt, folyton ugyanarra akarta terelni a szót, én meg arra nem
Hozzáteszem csak azzal az ellenőrrel vagyok haláli rendes, aki eleve úgy áll oda... hát ez úgy állt, röhögött a markába, hogy vkit elcsípett, s lesz prémiuma... hát nem lett.. de mivel jó kedvem volt, így akkor már el is humorizáltam vele.