Quote:
Originally Posted by Davalon
A gnóm az univerzális, az elf nem. Toliznia illik, vagy kitekizik. Ha tolizik is kitekizik. Egy jó félelf lazán. És mi az, hogy semmit nem tudok róla, már hogyne tudnék. Ha nem férek be tolikkal, ha nem tudok rá szórni tűzgolyót, csak gömbözni tudom, és látom a sok nullát, na még ebben az esetben is kitalálok pár dolgot. Sokat játszottam régen félelffel... Direkt elfeket molesztáltam, mert azt hitte, rejtve van. Rossebeket van.
|
pedig dehogynem univerzalis az elf.. elf es gnom kozott a kulonbseg az hogy mig a gnom nem tekizheto az elf ugyebar igen de rejtett.. akar lehet azt is csinalni hogy annyi tolit tart mint egy felelf vagy akar tobbet is... es kb-ra valamennyi ijjat ha kap egy golyot akkor azert latszodjon hogy van ijja is.. és csak ugy varisok nem fogjak randomra szetszedni az elfet csak ha akarnak valamit tole.. jo de mondjuk ezt jatekosa valogatja.. lenyeg hogy elfel lehet szorakozni azaz sokkal univerzalisabb mint a gnom akarmit mondasz is..ha latjak hogy szinte semmi varid sincs gnommal mar csak poenbol is kapod a 36kor idojaras kombot.. mig elfel rossebb se tudja igy elsore hogy mijje van.. es ha latja azt hogy szovis es bebukja az artot akkor meg attol retteg hogy haboru tor ki es alulmarad.. vagy akarmi erted..