Quote:
Originally Posted by Frekazoid
Figy ez nem feltétlen igyvan, azert azt nem mondanam hogy akarmelyik félelf lelopja vagy akarmelyik varis levarizza, mert kilehet durvan maxolni egy elf orit, es eppen ezert durva a faji varazslata, mert fingod sincs hogy mije van.. ha a tamadas is pattan meg az arto meg a felelf is akkor lehet nincs sok tanya, azaz food, akkor lehet hogy ez az info pl 1 nappal ezelott jobban jott volna szal erted.. az elf igyis tap MF nek egyik legjobb... azt nem vitatom hogy egy durvan kihuzott felelf lelopja vagy egy durva ork atuti 3hadi+1vari felallasu szöviben.. a szélsöséges megoldast csak szélsöséges megoldással lehet áthidalni 
De ezert jo jatek ez a jatek mert sokmindent lehet benne csinalni, es az egyik leguniverzalisabb faj az az elf..
Ja és még hozzátennék annyit, hogy nem kell meghajlani senki elött, ez a forum azert van hogy mindenki beledobja az esetlegesen elfuserált ötleteit és vagy állást foglaljunk mellette vagy érveljünk ellene.. szal elő az ötletekkel, max leszavazzuk es megindokoljuk miert nem jo 
|
A gnóm az univerzális, az elf nem. Toliznia illik, vagy kitekizik. Ha tolizik is kitekizik. Egy jó félelf lazán. És mi az, hogy semmit nem tudok róla, már hogyne tudnék. Ha nem férek be tolikkal, ha nem tudok rá szórni tűzgolyót, csak gömbözni tudom, és látom a sok nullát, na még ebben az esetben is kitalálok pár dolgot. Hogy mit? Beletelik egy kis időbe, és sok gömb kell hozzá, de azért nagyjából a templomszámát betudom lőni. Méghozzá a rúnatermelésből. Persze, közben rakhat föl varikat, ártózhat valakit, távolozhat sokat, amik rúnába kerülnek, de tartós megfigyeléssel, elég jól be tudom lőni. Ez ahhoz adalék, hogy SEMMIT nem tudok meg az elfről, ha nem fér be a toli vagy nem megy be az ártó. Úgy hogy csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel. Sokat játszottam régen félelffel... Direkt elfeket molesztáltam, mert azt hitte, rejtve van. Rossebeket van.