View Single Post
Old 01-22-2007, 15:24
Peter Peter is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Istenem, annyi elvakult hulye otletet tudtok irni szegenynek....

Ez a hozzaszolas is... mar mi a raknak kellene fulra kitamadnia?

Ha van 45% barakkom, es vkit 20%al is beverek akkor is ha feje tetejere all, mar miert kene kimennem full barakkal? azert hogy tenyleg odafokozzanak kv vegen es nezem ahogy a full kitamadott orimra jon 8 sereg? Ne viccelj mar.....

Ilyen lefele utos helyzetekben tenyleg nem nagyon van mit tenni, ha nincs esely visszautni. Szabi, vagy szovik akikkel ki tudjatok vedeni. Persze ilyenkor meg altalaban jon tobb sereg a szovikre is, hogy mindent ne tudjatok vedeni...

Vagy szepen visszafedezgeted, es varsz, varsz....

Ez van, ezt kell szeretni, a jatekkedved ne veszd el

Esetleg irj neki zoldet (ugye a diplomaciat meg se emlitettetek), hogy ha lehet ne mindig rad menjen, mert ez igy eleg hervaszto, neha menjen masra is, hatha megerti

én akkor is tartom, hogy inkább fullra ki kellett volna támadnia
(amit te írsz, hogy annyival menjen ami elég, az nem működik, mivel mint írta, van róla éplistája és gömbje is, szóval aki megtámadta tuti nem tudta felmérni, bár ha nem MF akkor a szövijei esetleg, csak ilyen távolságokra nem hiszem hogy leszöviznének, igaz, lehet én gondolom rosszul persze)
ha pedig fullra kitámad, akkor elég távoloznia néha és megnéznie a pontlistát, ha pedig valami problémát lát, tekik ki, védelem be
szerintem ha van pénze és esze, ezt kellett volna csinálnia, tekintve hogy vakon ment ki, minden bizonnyal
Reply With Quote
Sponsored Links