Thread: Elf specvari
View Single Post
Old 02-15-2006, 10:26
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Mephisto
Istenem, néha rohamom van egy két ember hülyeségétől...
Ne lehessen szabis orikat gömbölni:
Menj már valahol úgy feljebb, hogy én ott vagyok szabin, majd kiugrom szabiról, amikor felém mentél. Kijövök szabiról és szétgyaklak... Míg most ez kivédhető, mert ha a varisod legömböl, akkor tudtok arra az eshetőségre készülni, hogy én kijövök egyszer a szabiról. Mondjatok egy épkézláb ötletet, hogy miért ne lehessen gömbölni a szabist, aki mondjuk elmegy hétvégére szabira? Miért ne tudhassak arról, hogy mi vár rám ha hétfőn visszajön?
Elf fajija maradjon fent:
Ha már ezt bevezetjük, akkor legyen még az, hogy megkap minden tekiből 50%-ot, őt ne lehessen tekizni, és a torony modósítóját is vigyük feljebb, hogy az ork se férjen be hozzá. Nos?
Ha elf vagy, és szabizol, akkor tedd ki az egységeid a piacra, s ha visszajösz szabiról, vedd vissza. Ha ennyire fontos az országod, akkor tegyél érte, de ne azzal, hogy a lehetőség szerint minden védettséget bekértek/kisírtok magatoknak egy fajra.
Teljesen egyetértek
Szerintem senkinek nem fájna ha mégis bekerülne külön figyelmeztetésként a faji oldalra hogy a specvari is lehullik szabi alatt... egy kezdő játékos elfje első szabija után darabokkra hullhat a tapasztalatlansága miatt (a sikeres gömb miatt nagyobb eséllyel támadják be szabi után).... míg pl a sokat emlegetett gnóm könyvtárkulcsot simán felteszi, és ugyanakkora eséllyel mennek hozzá mint korábban