Thread: Harcosok
View Single Post
Old 01-21-2007, 13:20
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Na igen, a hétvégi egy ellenőrzés nélküli dolog... nem is értem miért nem érti meg senki... és hogy miért számít ott egy jó helyezés. Régen, multisnak besegítő koromban 2 orival mentem, vittem fel a hekiket a később 1. helyezett orinak. Mindenki látta hogy mi folyik, a srác még a saját gépéről is belépett ebbe a 2 oriba hogy kiküldje a seregeimet mire beér az ő ütése, aminek az eredménye 0 hekis ütés lett(azonos IP-s ütések ilyenek). Mégsem lett semmi.
Mondjuk amilyen jó játékosok vannak, a 2 hekifelhordó orimmal a 6. és 8. helyet csíptem meg úgy, hogy szombat délután csatlakoztam be, pedig én nem leszervezetteket ütöttem, és 5 seregekkel vitték a hekimet (mondjuk azóta sem volt egy teljes hétvégém sem egy hétvégi fordulóra )
A fórumon az érdekelt toposok anyáztak, de még a közvéleményt is sikerült ellenük fordítani, még őket kevertük multi gyanúba.

Tehát nem szabad a hétvégitől túl sokat várni, játsszál, érezd magad jól, de az elért eredmény szinte semmit nem jelent.

Hát azért van ott ellenörzés (tapasztalatból beszélek)
Ott se lehet össze vissza csalni és ha valaki jksz-el az ugyanugy anar...(legalábbis a szabályok szerint)
De amugy ha az ilyen dolgoknak nincs következménye a normálisan játszok is áttérnek a csalásra....
Meg pont az ilyenek miatt megy az ami megy...mert megunja az olyan ember az egészet aki itt ül rengeteget utána meg csalva szerzett elönnyel hagyják le....
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote