Quote:
Originally Posted by Xeper
Na igen, a hétvégi egy ellenőrzés nélküli dolog... nem is értem miért nem érti meg senki... és hogy miért számít ott egy jó helyezés. Régen, multisnak besegítő koromban 2 orival mentem, vittem fel a hekiket a később 1. helyezett orinak. Mindenki látta hogy mi folyik, a srác még a saját gépéről is belépett ebbe a 2 oriba hogy kiküldje a seregeimet mire beér az ő ütése, aminek az eredménye 0 hekis ütés lett(azonos IP-s ütések ilyenek). Mégsem lett semmi.
Mondjuk amilyen jó játékosok vannak, a 2 hekifelhordó orimmal a 6. és 8. helyet csíptem meg úgy, hogy szombat délután csatlakoztam be, pedig én nem leszervezetteket ütöttem, és 5 seregekkel vitték a hekimet  (mondjuk azóta sem volt egy teljes hétvégém sem egy hétvégi fordulóra  )
A fórumon az érdekelt toposok anyáztak, de még a közvéleményt is sikerült ellenük fordítani, még őket kevertük multi gyanúba.
Tehát nem szabad a hétvégitől túl sokat várni, játsszál, érezd magad jól, de az elért eredmény szinte semmit nem jelent. 
|
Hát azért van ott ellenörzés  (tapasztalatból beszélek)
Ott se lehet össze vissza csalni és ha valaki jksz-el az ugyanugy anar...(legalábbis a szabályok szerint)
De amugy ha az ilyen dolgoknak nincs következménye a normálisan játszok is áttérnek a csalásra....
Meg pont az ilyenek miatt megy az ami megy...mert megunja az olyan ember az egészet aki itt ül rengeteget utána meg csalva szerzett elönnyel hagyják le....
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|