Quote:
Originally Posted by Harcosok
én is csak azt hallottam,hogy dragon többször ütötte spy-t 5seregekkel akinek az ütés után mindig lett védelme....
és amikor a forumon ezt valaki megemlítette dragon lebontotta az oriját a top1-röl
többet én sem tudok
+azt amikor még én is jártam hv-ra akkor is volt pár ilyen eset,hogy spy+drag 5x ütögette egymást ugyanígy....
|
Na igen, a hétvégi egy ellenőrzés nélküli dolog... nem is értem miért nem érti meg senki... és hogy miért számít ott egy jó helyezés. Régen, multisnak besegítő koromban 2 orival mentem, vittem fel a hekiket a később 1. helyezett orinak. Mindenki látta hogy mi folyik, a srác még a saját gépéről is belépett ebbe a 2 oriba hogy kiküldje a seregeimet mire beér az ő ütése, aminek az eredménye 0 hekis ütés lett(azonos IP-s ütések ilyenek). Mégsem lett semmi.
Mondjuk amilyen jó játékosok vannak, a 2 hekifelhordó orimmal a 6. és 8. helyet csíptem meg úgy, hogy szombat délután csatlakoztam be, pedig én nem leszervezetteket ütöttem, és 5 seregekkel vitték a hekimet

(mondjuk azóta sem volt egy teljes hétvégém sem egy hétvégi fordulóra

)
A fórumon az érdekelt toposok anyáztak, de még a közvéleményt is sikerült ellenük fordítani, még őket kevertük multi gyanúba.
Tehát nem szabad a hétvégitől túl sokat várni, játsszál, érezd magad jól, de az elért eredmény szinte semmit nem jelent.