Thread: Adó
View Single Post
Old 01-20-2007, 17:44
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

sracok, sztem 1szeru a dolog. ne azon vitatkozzunk, hogy hany%-ot dobjunk ra a gazdtekire mert igy nem eri meg meg ugy kopik.

1szeruen uj funkciot kene berakni hozza, es akkor megerne tartani. ez pedig a raktarozas. a raktarozas a gazdasag resze? termeszetesen.

1.

nezzuk meg a rakiban milyen gazdasagi cuccok lehetnek, es melyiken melyik teki dob vmit:
gabona - mgi teki
fa, ko, fem, agyag, dragako - banyasz teki
Fegyver - SEMMI

tehat az 1ik megoldas, ha a gazdi teki dobna a fegyotermelesen. a fegyvergyartas a gazdasag resze? hat persze. gondoljunk csak a valo eletben a fegvergyarakra.

azaz az 1ik javaslatom, hogy dobjanak a fegyatermelesen. amugyis csak 3at ad 1 kovacs, nem 7et, mint 1 banya. dehogy megse legyen tapos sokak szemeben, lehetne a teki% fele a bonusz. tehat 20% tekinel +10% fegyatermeles. vagy a teki%-nak megfelelo fegya% plusz. gondoljatok meg, kivancsi vagyok kinek mi tetszene.

2.

maga a raktar. ha a lakasok ferohelyen lehet tudomannyal segiteni, akkor a raktarozasnal miert ne. a valos elethez is illeszkedik a dolog: tudomanyosan megtervezve, kiepitve 1 rakiban sokkal tobb cucc ferhet el (polcrendszer, stb.) tehat a gazditeki% dobhatna a raktar befogadokepessegen, vagy a teki%-kal, vagy annak a felevel.

(ezeket a "fele" ertekeket azert is irom, mert ha esetleg mind1ik javaslat megvalosulna, akkor meg tul eros lenne a gazditeki a jatekban.)

sztem ezek jo 5letek, atgondoltan ki is dolgoztam, osszefoglaltam, stb. nem muszaj sajnalni erte nehany zoldet.