Quote:
Originally Posted by Cece
Off
A barátod bizonyára azt elfelejtette közölni, hogy a varikat nem szokás egyedül kószáltatni. Kiváncsi vagyok mennyire "jó föld" az a vari, amit 2hadis kisér, hiszen ha már létezik, valakinek(valakiknak) kell, hogy a szeme legyen (50nehezen gömbölhet).
Teszem azt jön a barátod és van éplistája a variról, de a közvetlen közedlébe van 70%barakkos hadis... biztos, hogy jó föld az a föld?
És igen, az ott uralkodó körülményekhez képest sok varija volt (nem tudom mennyi, de a tisztánlátást 32körre nyomta. Erre azért emlékszem, mert húzni akarta mindenáron 36ra, de győzködtem, hogy felesleges).
Mellesleg olyan sok toli nem is kell neki a faji adottságai miatt + a tisztánlátás ... azért kell az ellenfélnek toli, hogy beférjen. + a védelme is faji adottságok miatt a legjobb, és végő azt sem elfelejetni, hogy hadi + vari 45% (a tudósoknál, de sztem 1személyiséggel az a legjövedelmezőbb)
Én is előszeretettel használom, hogy az A-ban ez van + az van, de ez nem mindig helyes.. A-ban van 50K ponérték és 500K pontérték is (természetesen van sokkal több + kevesebb is), és a körülmények nagyban eltérnek. Szóval nem mindegy hol helyezkedik el az adott toli, vari, egyén, klán stb.
|
ezzel valahogy nem győztél meg, az elf nem varis faj és kész

lehet ezen holnapestig vitázgatni, de ha annyi varit tart, amennyit írtál (32 körös tisztánlátás, gondolom nem éppen 1500hekin, szoval viszonylag magasan) akkor hiába a faji adottságai, túlságosan megfogható tolikkal, a seregről nem is beszélve...
a kísérő hadikról meg csak annyit, hogy ügyesen kell megoldani, és akkor kísérheti az egész klánod, az sem zavar sok vizet

az meg hogy az Aban ez meg az van, hát olvass vissza kérlek, te hoztad fel az A-t, korábban szó sem volt róla