Quote:
Originally Posted by Peter
az Aban a varisoknak sincs túl sok keresni valója, hogy egy régebbi klántársam idézzem, őket (mármint a varisokat, vagy másképp "szem"eket) csak simán föld-nek hívta 
|
Off
A barátod bizonyára azt elfelejtette közölni, hogy a varikat nem szokás egyedül kószáltatni. Kiváncsi vagyok mennyire "jó föld" az a vari, amit 2hadis kisér, hiszen ha már létezik, valakinek(valakiknak) kell, hogy a szeme legyen (50nehezen gömbölhet).
Teszem azt jön a barátod és van éplistája a variról, de a közvetlen közedlébe van 70%barakkos hadis... biztos, hogy jó föld az a föld?
És igen, az ott uralkodó körülményekhez képest sok varija volt (nem tudom mennyi, de a tisztánlátást 32körre nyomta. Erre azért emlékszem, mert húzni akarta mindenáron 36ra, de győzködtem, hogy felesleges).
Mellesleg olyan sok toli nem is kell neki a faji adottságai miatt + a tisztánlátás ... azért kell az ellenfélnek toli, hogy beférjen. + a védelme is faji adottságok miatt a legjobb, és végő azt sem elfelejetni, hogy hadi + vari 45% (a tudósoknál, de sztem 1személyiséggel az a legjövedelmezőbb)
Én is előszeretettel használom, hogy az A-ban ez van + az van, de ez nem mindig helyes.. A-ban van 50K ponérték és 500K pontérték is (természetesen van sokkal több + kevesebb is), és a körülmények nagyban eltérnek. Szóval nem mindegy hol helyezkedik el az adott toli, vari, egyén, klán stb.