Quote:
Originally Posted by karesz6
Én pedig azt mondom hogy ebben a ZENÉBEN is van olyan terület amit legalább annyira nehéz csinálni mint az általad belinkelteket és leaglább annyira művészet csak sokkal elvontabb. Én az általad irtaknak is teljes mértékbne elismerem a művészetét sőt álíthatom hogy nagyobbak az összes általam kedvelt zenét készítő embereknél de hidd el hogy közüllük is van 1-2 (nem a gyerek a videón. Ő csak szimplán jó.) aki megközelíti az ő szintjüket.
Másrészről: Direkt leírtam hogy "aki ezt a zenét nem ismeri annak NEM fog tetszeni". Amennyiben ez érvényesül kéretik úgy nézni mint érdekességet. Amennyiben erre nem vagy képes és utánna nem bírod ki hogy szétoltsd azt a zenét amit szeretek anélkül hogy az egészre a legkevesebb rálátásod lenne akkor pedig kérlek ne nézd meg vagy tartsd magadban a véleményed.
Rengeteg zene van amit nem szeretek. Sőt! De még soha egyikre sem mondtam hogy ez nem zene/csak artikulátlan üvöltözés/egyszerű káromkodások sorozata, hanem ha valaki mutatni akarta hogy mennyire jó akkor végighallgattam esetleg más számokat is amit ajánlott és a legtöbb esetben megtaláltam az adott zenében az értéket. Amennyiben nem sikerült és még akkor sem tudtam azt hogy ez meg ez tetszik benne akkor megmondtam hogy nekem nem tetszik de hát ízlések és pofonok. Ha jól láttam páran ezt tették alattad és nem tiporták porig az egészet. Sorry.
|
Annyit tennék hozzá, hogy én majdnem a létező legerősebb metált szeretem legjobban, ezt tartom igazi zenének.... de egy világhírű együttes koncertjére is csak párezer ember látogat el, a hazai jók koncertjeire csak igen kevesen (pár100). Ha valahol megszólal a techno, oda meg csődülnek az emberek. Tehát lehet kritizálni a gépzenéket, de valami kell hogy legyen benne (légy és a sz@r esete?

). Aki ezt szereti, annak meg ez az igazi zene

Jobban örülnék ha elfogadottabb lenne az a stílus is amit én szeretek, de egyelőre marad az a verzió, hogy fülhallgatóval hallgatom, azt is csendben, nehogy megszóljanak a környezetemben élők érte, és megírom ide, hogy mi is az (vagy belinkelek egy kis hangulatkeltőt

).
Szóval nem szidni, hanem próbálni megérteni! (én így próbálom kezelni

), mert valóban nem lehet összehasonlítani.