Quote:
Originally Posted by Gazsy
Ma jutott eszembe, nme tudom, hogy felvetette-e már valaki(ha igen akkor sorry, nem vagyok hulla rajongó igy nem olvastam olyan figyelmesen végig ezt a topicot, csak ugy kb)
naszóval: mi lenne ha az apró tuning az lenne, hogy az elf mintájára a hulla katonai morálja sem 75% hoz húzna henem mondjuk vmi magasabb értékhez!
hullának nincs kocsmája (bár láttam ellenpéldát  ) és az ütögetésnél is elvileg egy mf az vakon van: tehát a morál az nagyon alacsonyan van (átlag hullánál kb 75-80%). és igy ugyebár a sereg csak 75-80%-ot ér...
Szóval mi lenne ha a hulla morálja mondjuk 90%-hoz huzna... vagy esetleg fix morál (extrém akár 100%-os fix morál) is felmerült bennem, mint ötlet!
Ezzel azért adnánk a hullának egy kis tápot, de mégsem lenne nagy változtatás a játékban!
|
Még 100%os standard katmorállal is kevés lenne, de 5letnek nem rossz.
Elvileg be is illene a képbe. Mivel a valóságban a közhangulathoz alakulásához ész is kell ami az élőhullának ugye nem sok van, ezért csak megy mint a birka minden mindegy alapon

Szal egy élőhalott fajnál nem igazán tudom elképzelni, hogy csökkenjen vagy növekedjen bármilyen morál, hiszen egyetlen filmben sem igazán zavarta őket, ha lemészárolták társaik 90%át. A maradék úgy viselkedett, mint ha misem történt volna.
Bocsi... egy kicsit fantazáltam

De hát az egész játék fantasy.
Nem rossz 5let ez szerintem