Quote:
Originally Posted by Alba
Van egy megoldas ami nem maximalizálja és minimalizálja a földet de nem is kell.
Eddig ha a topköröd magas volt esett moral és gyujtogattak de csak házat és barakkot.Semmi mast.
Egyszerű hogy a topkör növekedésével a gyujtogatás is nő.Ha jol tudom akkor most ez a moraltol függ és semmi köze a topkörhöz.
Igy lehet extrem orszgágit csianlni ha valaki tud, de a cél nem ennem a megakadáylozása hanem az, hogy egy ilyen ország ne csücsüljön ott ameddig akar.
De ha a háton barakon kiívül más is ég es az topkör növekedésével araányosan egyre többm, akkor nem fog ottmaradni sokáig.
Vélemény?
|
Ez már sokkal életképesebbnek tűnik, mint az eddigiek, én támogatom.
Mondjuk sztem elég a barakk, ház, pont abból a megfontolásból, amiért ezek gyulladtak eddig is, hogy könnyebben lejöjjenek onnan, ha nem tudják fogni a sereget. Ha megoszlik az összes épülettípusra a gyújtás, akkor kisebb lesz a barakkgyújtási arány.
A viszont az nagyon tecc, hogy a top körök, s a gyújtogatási ráta egy hiperbolát írjon le.
Így nem vagy rákényszerítve, hogy lépj, de egy kicsit mégis rugdalják a hátsód, s addig tudod tenni, amíg elég aggilis vagy, s bírod.