Thread: Minimum föld
View Single Post
Old 01-19-2007, 12:09
Arrakis Arrakis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Alba View Post
Van egy megoldas ami nem maximalizálja és minimalizálja a földet de nem is kell.
Eddig ha a topköröd magas volt esett moral és gyujtogattak de csak házat és barakkot.Semmi mast.
Egyszerű hogy a topkör növekedésével a gyujtogatás is nő.Ha jol tudom akkor most ez a moraltol függ és semmi köze a topkörhöz.
Igy lehet extrem orszgágit csianlni ha valaki tud, de a cél nem ennem a megakadáylozása hanem az, hogy egy ilyen ország ne csücsüljön ott ameddig akar.

De ha a háton barakon kiívül más is ég es az topkör növekedésével araányosan egyre többm, akkor nem fog ottmaradni sokáig.

Vélemény?
Ez már sokkal életképesebbnek tűnik, mint az eddigiek, én támogatom.
Mondjuk sztem elég a barakk, ház, pont abból a megfontolásból, amiért ezek gyulladtak eddig is, hogy könnyebben lejöjjenek onnan, ha nem tudják fogni a sereget. Ha megoszlik az összes épülettípusra a gyújtás, akkor kisebb lesz a barakkgyújtási arány.
A viszont az nagyon tecc, hogy a top körök, s a gyújtogatási ráta egy hiperbolát írjon le.
Így nem vagy rákényszerítve, hogy lépj, de egy kicsit mégis rugdalják a hátsód, s addig tudod tenni, amíg elég aggilis vagy, s bírod.