View Single Post
Old 01-18-2007, 19:58
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

- Rendben - bólintok az Atya felé.
- Édesanyám Talyssa Wilaryn-Delorach, a birtok, amin a család él az ővé, egyetlen gyermekként ő örökölte a szülei után. A birtok a Pidera déli lankáin található. A legközelebbi város Barr. Az édesapám Kwithriat Delorach, a Delorach család harmadik fia. A bátyám Perlan, három évvel idősebb nálam, ő vezeti a birtok ügyeit apámmal együtt. Öcsém Vyrn öt évvel fiatalabb nálam, Shulurban éli az aranyifjak életét. Én harminc éves vagyok, és a bátyámnak segítek, főleg azokat az ügyeket intézem, melyek utazással járnak. Ön mindig elkísér engem. Ritkán hagyjuk el a Birodalmat, és akkor is leginkább Ifin az uticél. Most a Dal Adan-ok céhével tárgyaltunk, ők a legnagyobb asszisz vásárlóink. Ők az egyetlen külvilági kereskedők, akikkel közvetlenül is tárgyalt a család. Ynev más tájaira toroni kereskedők révén jut el a bor. A család a jégszőlőből készült borairól ismert, de emellett egyszerűbb borokkal és pálinkával is kereskedik. - itt kis szünetet tartok, majd folytatom - A család és a birtokon élők Tharrban hisznek. Az apám ezt mindenkitől elvárja, akit a szolgálatába fogad. Tehát ön Atyám az álca szerint szintén Tharrban hisz. Remélem ismeri elégé ezt a vallást...
- Egyéb kérdés?
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Reply With Quote