Thread: Maximum föld
View Single Post
Old 01-18-2007, 16:58
Arrakis Arrakis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Alba View Post
Ezt most nem értem.
Azert elég sok csoprtban jartam mar es ne mlattam olyam hu de megközelithetelen magassagokba országokat....

A hatarőr orik se olyan országok amiket nem lehet lekapni...
Ha valakinek van 2-3mrd ja boven nekimehet mf ként bárkinek is .De ha 4 hadis van egy szöviben meg jobb.Egy idő után a pénz mar ne mszamit, hiszem hogy 3 mrd om van vagy 10 mit szamit.A haboru ugyse fog addig tartani, hogy ez elfogyjon...Mert hiba van egy orinka 10mrd ja ha kap 3-4 sereget földre akkor ido mig visszaér 2 körre
Jajj Marci, nem hiszek Neked, hogy ezt így is gondolod.
Egy 5 körös hadiorikból álló szövit nem fogsz olyan könnyen lekapni.
Leljebb raksz egy orit a 4ből, a másik 3 meg ugrik is rád, a 4. meg visszafokoz, s rádmegy.
Feltéve, hogy egyáltalán engedett közel kerülni, s nem küldött ki lefelé 6 körre egy olyan sereget, amit nem fogsz meg ha fene fenét eszik sem.
És igenis pénzkérdés minden, mert ha kiküldesz lefelé egy nagy sereget, akkor fel kell készülnöd rá, hogy a másik mellédfokoz, s úgy támad, el kell engedni, vagy olyan is előfordulhat, hogy komplett szövi bebontot, hogy közelebb kerüljön.
Ráadásul a fenti termelőket védik ezek az orik, tehát kulcsfontosságú, hogy állják a sarat, egy utalással bármikor pénz kerül beléjük.
Egyébként biztos vannak rossz határőrorik is, de olyat minek csinálni?