Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 01-18-2007, 15:19
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

A fal mellől kérdőn nézek az Úrnőre:
-Kyrek? Hmm... Esetleg Ön vagy a Nagyúr tudják azt, hogy mit kell itt tenni? Vagy legalább valamit arról, hog mit akartak itt megvédeni? Valami kiindulás kellene, mert jelenleg úgy tűnik, hogy itt állunk bezárva egy csapda előtt és semmit nem tudunk tenni.
- Itt azt kell tenni, hogy meg kell felelni a próba. Nem tudni pontosan mit kell tenni. Hogy mit akarni megvédeni arról csak annyit mondhatni, hogy lenni egy ereklye.
Hyas felé pillantok, meg a nála lévő zsákokra:
-Azokban mi van? Talán fel tudnánk használni valamire.
- Étel, takarók, tűzszerszám, lámpás, olaj, kötél, mászócsáklya, ilyesmik. Ha akarod megnézheted - vonja meg a vállát Hyas.
Az Úrnőnek:
-De mégis. Miért van itt a Nagyúr? Mit mondtak neki? Csak annyit, hogy "juss át" vagy azt, hogy "juss át az isten pipájáért" Valami támpont kell. Mert jelenleg úgy állunk, hogy tippelhetnénk bármire.
- Azért vagyunk itt mert itt van ami nekünk kell - mondja nagyon tömören az úrnő, látod, hogy ennél többet nem fogsz tudni kihúzni belőle.
Hyas felé:
-Vedd elő a tűzszerszámot és vedd a kezedbe állj készen, hogy meggyújtod a lámpást.
Farkas-nak:
-Oltsdd el a fáklyát amint Hyas jelzi, hogy készenáll a tűzgyújtásra. Mindenki maradjon ott ahol van és Hyas! Ha szólok én vagy Alysium akkor gyújtsdd meg újból.
Megvárom míg sötét lesz és a szemem kihasználhatja végre a teljes hőlátását a fáklya zavaró fénye nélkül. Végignézem centiről centire a falakat és a padlót. A szemközti ajtókat is. Mindent, még a csapattagokat is.
Úgy tesznek, ahogy mondod. Hőlátással végignézel mindent - nem látsz semmi különöset, - és mindenkit - szabályos hőképe van mindenkinek, olyan, amilyennek lennie kell.
Alysium: te is ugyan ezt tapasztalod.

A két zsáknyi felszerelésből összerakok egy batyut 2 takaróba csavarva, (csak olyan tárgyakkal amiknek szerintem nem lehet nagy baja, például a mászóvasak) a kötéllel megkötözve és jókora, lendítő kötélrésszel (mint egy láncos buzogány nyél nélkül) Találsz egy kis zsáknyi vassúlymot is, a csomagod nagyjából 12-15 kilónyi lesz összesen. Az "1"-es mezőhöz megyek és a bejárati fal közelében állva meglengetem a batyut és lendületből (hogy nagyobb erővel "lépjen" rá) rádobom a kőlapra. Mindhárom ajtó félig felemelkedik.
Várok egy fél percet és ugyanúgy megcsinálom a "2" es mezővel is. Az ajtók lecsapódnak és a lap felett padlótól plafonig mindkét oldalról a falak teljes hosszában (kivéve az egybefüggő kőlapnál) ezernyi tű villan át. A batyuba is rengeteg beleáll, meg sem tudod számolni.
Várok fél percet és megismétlem a "3"-as lapon
A két szélső ajtó (1-es és 5-ös mezővel szemközt) félig felnyílik.
Újabb várakozás és "4" es mezőre újabb dobás.
Az ajtók lecsukódnak és újabb lövedékzápor száguld el előttetek.
Újab várás és "5" mező.
Az 1-es és 3-as mezőkkel szembeni ajtók feljebb nyílnak.

Last edited by Chris; 01-18-2007 at 17:30..