Thread: 1A Szintlépés
View Single Post
Old 01-18-2007, 14:47
Cece Cece is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
A véleményem az továbbra is hogy ez így iszonyat igazságtalan és felfogni nem vagyok képes a 7 kör miért pont 7 kör...

Amúgy én sem értem. Lehet, hogy a válaszra fel kéne tenni a kérdést, hogy mi volt előbb? Piacstopp vagy a 7körös lilaság? Lehet, hogy amikor az egyik változtatva lett a másikat elfelejtették korigálni... mert kötve hiszem, hogy a hódító ezzel a temérdek szabályall indult.
Értelmetlen az biztos.

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Mert a 9. körre már a NEM ork is átépít, és mire egy sereg beütne már kész is.
Nem mintha nem lenne tök mindegy, mert ha nincs piac nem tudod bevenni az íjakat. (Ja hogy úgy kell fellépni B-ből... Na igen, persze.)

Amúgy mi jelentősége van A-ban a 24 körös piacstopnak?
Jól látod. Nem jó az egész úgy ahogy van.
Nem lehet úgy fellépni B-ből, azaz nem lehet mindig. Egy elfnek lehet, hogy tökmindegy, de egy fajváltónak biztosan nem. Mondjuk egy Orkra váltót simán megnyúzhatnak, valamint egy fellépő szövetséget is akik klánt alapítanának szétkaphatnak és ez nem az ő hibájuk lenne, hanem egyszerűen nincs megadva nekik az a lehetőség, mint a támadónak...stb.
A piacstoppot + a védelem lejártát össze kel hangolni.

Ez nem ide tartozik, de lassan oda jutunk, hogy a szabályzat megértésére ügyvédet kell alkalmazni minden kezdő hódítósnak Annyira bonyolódnak a dolgok, hogy alkotmányozni kéne a Hódot ... ami alapján változnának a szabályok

Last edited by Cece; 01-18-2007 at 14:57..
Reply With Quote