Quote:
Originally Posted by Arrakis
Én alapvetően egyetértek a szándékkal. Sztem sincs szükség a sok nagy termelőre. Ha minden csopiban mindenkinek ugyanúgy amortizálódnak le ezek az országai, akkor a játék összképe változik kicsit; egyetértek megint csak, jó irányba.
Az ötlet viszont már kevésbé tecc.
Most jön az a szerencsétlen császár, leüt, mennyi idő, meg pénz visszafedezni?
annak semennyi, aki ott van, a piacot viszont tönkrevágja, mert kiszedi az egységeket. Ez az ötlet tehát nem hogy a célját nem érné el, de kifejezetten káros lenne a csopira nézve, mert a katpiac üres lenne.
Nem hiszem, hogy ettől elkezdenének védelmet felhúzni, másrészt ha azt tennék az tényleg csak lassítana a dolgokon.
Egyébként nem lehetetlen felmenni, bizonyos jobban szervezett csoportokban talán, de sokban nem az. Ha ezekre gondolsz, akkor jól szervezett csapat kell a leszedéshez nyilván..
|
Figyu már

két-három ütés után mennyi lesz a felfedezésre a katona igénye? Eleinte valószínüleg megszünik a kati piac (5/x-ben nem tudsz venni 10k katit mert nincs) de amikor már 20k kati kell a 10 heki felfedezéséhez, akkor már meggondolandó. Ráadásul ha eleinte heti 1-2 ütést kapna, azért kicsit ideges lenne, nem?

Csak az 1-4 helyezettre vetítve szerintem 2-3 hónapon belül kiürülne. Továbbra is azt mondom, hogy kellene a császári sereg top 5000 kör fölött.