Egyetértek a 24 órás védelemmel, ha a piaclimitet nem lehet babrálni.
Történetesen, fellépek, van némi pénzecském, amit nem szeretnék 7 kör után elveszíteni, akkor nekem meg van szabva, hogy már létező klánba lépjek, különben az egész bukta. Ezért ha új klánt akarok, akkor előbb mással meg kell alapíttassam azt a klánt, majd 3 kör után mindenemet átnyomni neki klánrakin. Ez nonszensz. mert... ha már "megcsináltam" a kis klánomat, akkor annak nem én vagyok az alapítója, alapítót viszont kitenni sem lehet.
Minden hódítós tudja, hogy olyan ori nincs, ami minden ellen véd, ergo nem tudok olyan orival fellépni, ami megvédene abban a 17 órában az ellenem irányuló akcióktól, tehát vagy beütnek, vagy szétlopnak, esetleg néhány mókáskedvű rögtön beártóz. Utóbbi kettő plasztikázásáért még csak - csak tehetek, ott a klánraki, jelenlegi rendszer szerint, egy már korábban meglévő kláné, ahová beléptem.
A beütés elkerüléséért mit tehetek? Hadiorival lépek, jobbat nem tudok.. igaz?
Ehhez képest tf orival léptem, 2* bevertek, s ha akarok sem tudok tenni ellene.
Ezt a 7 kör védelmet 24 óra nuku piacot tényleg meg kellene változtatni. Sok ráció nincs benne, és azt sem ismerem fel, hogy miért lenne jó a játéknak, játékosoknak. Nekem speciel egyáltalán nem volt jó, de olvasgatva másnak sem.. mondhatni senkinek sem.
Vagy mondjuk azt, hogy nem az a cél, hogy bárkinek is jó legyen. De jól kijönni sem lehet az egész 17 órás üresjáratból, max megúszni az egészet.
Ez lenne, legyen a cél?
17 óra imádkozás?
Bár csak szemlélni tudom az esményeket, azért hátha mégsem ütnek be?

Sztem nincs másik ilyen pont a játékban, ahol ennyire egyenlőtlen lenne vmi, ennyire kiszolgáltatott bármely játékos a szabályokból kifolyólag.