Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerintem akkor se jó megoldás, hogy hagyjunk némelyeket szépen tovább csalni, mert sokkal jobban csalnának, ha változtatnánk a dolgon.
Nézd távlatilag. Mennek felfele a sokszámosok, és visznek fel magukkal iszonyat mennyiségű földeket. Ha leadhatják, gyakorlatilag földbeszállítót csináltunk belőlük a multisoknak, azok meg mehetnek fel 10k hekire 5-ben, meg messze afölé. Így akkor a sokszemes nehezítés elérte a célját?
|
Ezzel teljesen egyetértek, amelyik meg esetleg nem szeretne csalni, az adhat le számot, vagy meggebedhet.
A szándékkal is ugyanúgy mint a max földes javaslatnál itt is egyetértek, viszont a reakciók jogosak.
Nem igazán oldaná meg a problémát a javaslat, de hogy őszinte legyek sztem semilyen más sem. Mert a forrása az egésznek az emberkék mentalitásában keresendő. Úgyis mindig a csókos, haver, meg puszipajtás fog, tud odajutni könnyen, illetve küzd keményen az odakerülésért aki nem az.
Az hogy ez egyes csopikban majdnem lehetetlen dolog megint más tészta.
Szinte le van osztva, hogy melyik klán melyik csopiban termel, milyen ellátási csatornája van, ez bármilyen módosításra meg tudna változni?
S ezt nem is a játék, hanem a játékosok alakították ki maguknak így, s bármilyen nemű szabálymódosítást azonnal le is reagálnának a játékosok a saját érdekeiknek legmegfelelőbben.
Ha az mind nem lenne, amit írsz, azt én is sokkal helyesebbnek gondolnám, de nem hiszem, hogy megváltozik valaha.
Marad az egy eszköz, amit lehet tenni, ütni vágni a népet, aztán ha néha becsusszannak dolgok, pl volt kv előtt szabiról felbukkanó mf ori, aki 0 tolival felmért, s lecsapott, akkor az ilyet megkeresni, s még inkább ütni vágni kell.
És lépésnél a plusz földet a császárnak leadni

Múlt hónap végefelé lépkedtem, 3 orival 1950 hekit küldtem a császárnak.
Meglátásom szerint ennél többet nem igen lehet tenni, ha van ötlet én istenbizony elgondolkodom rajta, s ha jó megfogadom.