View Single Post
Old 01-17-2007, 23:00
Penya Penya is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Smile

Quote:
Originally Posted by Gazsy View Post
Multizás: hány orit csináljak holnap reggel 5/W ben??? egy sem fog anarchaba kerülni
Na tessék, csináld csak! Garantálom / Kasszandrát megszégyenítve megjósolom (kinek hogy) h mind oda jut. Az a pálya haver h Gyulának igaza van, nem nagyon sikerült felfogni h miket irkálunk, de leírom ugyanazt amit kb már 15 oldal óta ismételgetek.

NEM ettől a szabálytól lesz csalás a játékban. A hódító tele VAN már így is épp elég multizással, jkszel, érted, most is hemzseg. Javaslom nézz át a maxhekibe. Kezdők NEM fognak A ba menni, ennek semmi alapja nincs, ha neadjisten mégis sokáig nem lesznek ott, nem zavar senkit sem.

Írod ezt: "ha két orid volt egy csoportban" Ez nem létezhet, ha igen akkor csalsz, tehát már a kiindulás rossz innentől az egész dugába dől.

Továbbá: " Ha az a valiki ugy gondolja, ne vesszen kárba több év munkája akkor játszon!"

Édes egyetlenem nem fér bele a kicsit fejedbe h azért nem játszik mert NEM tud?

"Aki nem játszik, annak mindegy mi lesz az orijával, az ö szempontjából közömbös, hogy van-e vagy nincs."

Neked lehet de másnak nem. Magadból indulsz ki, senkit nem érdekel h te leszarod az egészet más nem. Nekem példáulk nem mind1 h a milliárdjaimmal mi lesz, mert szívesen odaadom annak a cimbimnek akinél jó kezekben van, de ha nem lehet így akkor "illegálisan" is megoldom.

"Mármost az milyen dolog, hogy valaki 3 személyiséges orit kap!! Igenis dolgozzon meg azért a kék 3-asért!!!"

Irigykedünk, irigykedünk? Picit használd a kobakod akinek 3 személyes az orija az nem két hónapja játszik vele, nem fogja például neked odaadni, de annak nyilván igen akit méltónak talál rá. Tudod aki 3X megfordul az tudja értékelni az oriját.

Azt hiszem tovább nem is folytatom bár lenne mit. Üsse kő még egy klasszikust a végére. "(Ti: szerintem egy becsületes játékos soha nem adná át saját oriját és nem fogadná el más(ok) oriját!!) "

Megkérdezhetem miért írsz több felkiáltó-, kérdőjelt? Ennyi erővel pontot miért nem? Mondjuk így....

Last edited by Penya; 01-17-2007 at 23:23.. Reason: ha én azt tudnám ...
Reply With Quote